Vi inväntar
en ny härlig säsong på Kläppen Restauranger!
Restaurangerna på
Kläppen drivs i bolaget Kläppen Restauranger AB. Vi som äger restaurangerna
heter Janne Söderberg och Magnus Wieselqvist.
Restaurangerna driver
vi i ett eget bolag men när gästen möter oss tillhör vi alla Kläppen och är på
plats för att göra gästernas vecka till en stark vinterupplevelse. Hos oss
finns det flera olika restauranger, med olika tjänster att söka. Totalt är vi ca.
70 personer fördelat på våra 7 olika enheter. Vi värdesätter att du gillar
ordning och reda, är bra på att passa tider och att du gillar att arbeta själv
likväl som tillsammans med andra. Du är pigg, frisk och kry och gillar att
arbeta även under högt tempo. Nyutexaminerad, riktigt intresserad med
vilja av stål eller meriterad med erfarenhet. Alla är välkomna att söka!
Glöm inte att
prioritera tjänsterna du söker i ordningsföljd med ditt första val som nr1.
Restaurang Tranan
Lunchrestaurang med
hög puls och många gäster
Fred´s Place
Mysigt hak för snabbare rätter. Grillat utomhus och ett skönt café med mackor,
lättare rätter och fika..
Toppstugan
Med stort utbud av fika och en matsal för à la carte luncher. Hög puls!
Brasserie Karelius Kött
& Deli
Erbjuder vällagad a´la carte, öppet kvällar.
Persgården
Våffelstuga
Klassisk
våffelstuga som med våfflor, smörgåsar & fika m.m. Öppet dagtid.
Bageriet
Bageri
som startar dagen med brödförsäljning, café/konditori och som övergår i pizza
för take away eller att äta på plats.
Halster Bar &
Bistro
Vår
nya stora restaurang med bar på Kläppen. Öppet från frukost till sen kväll.
Halster är den nya knutpunkten på Kläppen där afterski och underhållning finns.
Mer om våra restauranger kan du läsa på klappen.se