facebook tracking
Avdelning

Restaurang

Connect

En ny spännande säsong väntar på Kläppen Restauranger.

Vi som äger restaurangerna heter Janne Söderberg och Magnus Wieselqvist.

Restaurangerna driver vi i ett eget bolag men när gästen möter oss tillhör vi alla Kläppen och är på plats för att göra gästernas vecka till en stark vinterupplevelse. Hos oss finns det flera olika restauranger, med olika tjänster att söka. Totalt är vi drygt 50 personer fördelat på våra 4 olika restauranger.



  • Restaurang Tranan Bar & Cafémed hög puls och ett utbud som sträcker sig från morgonfika, lunch och afterski till olika temakvällar.


  • Fred´s Place, mysigt hak för snabbare rätter. Kolgrillat utomhus och ett skönt café med mackor, lättare rätter och fika..


  • Toppstugan med stort utbud av fika, luncher och kvällsarrangemang


  • Brasserie Karelius Kött & Deli som erbjuder lunch – a´la carte och pizza

Till säsongen söker vi:

Kockar, kallis, servis, disk, bar, café-köks- och restaurang-biträden.

I din ansökan vill vi att du berättar varför just du är rätt person för oss. Berättar om din tidigare erfarenhet samt lämnar referenser.

Mer om våra restauranger kan du läsa på klappen.se


Arbetsplats & kultur

Kläppen är en av Sveriges största fjällanläggningar och den sydligaste i Sälen. Anläggningen är ett privatägt familjeföretag med 200 medarbetare under vintersäsong och kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad och ett stort engagemang bland medarbetare. Våra gäster är skidåkande familjer med barn och ungdomar i alla åldrar.

Jobbar du redan på Kläppen Ski Resort?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@klappen.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor