Avdelning

Restaurang

Connect

Vintern 2019/2020 väntar en ny spännande säsong på Kläppen Restauranger!

Restaurangerna på Kläppen drivs i bolaget Kläppen Restauranger AB. Vi som äger restaurangerna heter Janne Söderberg och Magnus Wieselqvist.

Restaurangerna driver vi i ett eget bolag men när gästen möter oss tillhör vi alla Kläppen och är på plats för att göra gästernas vecka till en stark vinterupplevelse. Hos oss finns det flera olika restauranger, med olika tjänster att söka. Totalt är vi drygt 70 personer fördelat på våra 7 olika enheter. Vi värdesätter att du gillar ordning och reda, är bra på att passa tider och att du gillar att arbeta själv likväl som tillsammans med andra. Du är pigg, frisk och kry och gillar att arbeta även under högt tempo. 

Restaurang Tranan 
lunchrestaurang med hög puls och många gäster

Fred´s Place
mysigt hak för snabbare rätter. Grillat utomhus och ett skönt café med mackor, lättare rätter och fika..

Toppstugan 
med stort utbud av fika, matsal för a´la carte luncher och kvällsarrangemang.

Brasserie Karelius Kött & Deli 
som erbjuder vällagad a´la carte, öppet kvällar. 

Persgården Våffelstuga 
klassisk våffelstuga som med våfflor, smörgåsar & fika m.m. öppet dagtid.

Bageriet 
Ny enhet för säsongen. Bageri som startar dagen med brödförsäljning, café/konditori och som övergår i pizza för take away eller att äta på plats.

Halster Bar & Bistro 
Vår nya stora restaurang på Kläppen. Öppet från frukost till sen kväll. Halster blir den nya knutpunkten på Kläppen där afterski och underhållning också kommer att finnas.

Mer om våra restauranger kan du läsa på klappen.se


Arbetsplats & kultur

Jobbandan på Kläppen kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad och ett stort engagemang bland medarbetare, vilket märks i våra gästundersökningar där personalen får högsta betyg. Vi har roligt tillsammans och umgås lika mycket på jobbet som utanför. Många av oss gillar skidåkning och gillar du dessutom att träffa och umgås med nya människor kommer du definitivt att trivas hos oss!

Kläppen Ski Resort

Sjungarvägen
780 67 SÄLEN Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Kläppen Ski Resort?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@klappen.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor